Πως μπορείς να επιτύχεις επαγγελματικά;

Ένας τρόπος είναι να ¨αντιγράψεις¨ τους τρόπους και τις διαδικασίες από αυτούς που έχουν πετύχει ήδη. Να πάρεις την συνταγή, δηλαδή, γιατί μόνο περί αυτού πρόκειται.

 Στο βιβλίο του «With Winning in Mind» o Lanny Bassham χρυσός Ολυμπιονίκης στο Μοντρεάλ του Καναδά 1976, και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην σκοποβολή, λέει χαρακτηριστικά ότι για να γίνει κάποιος παγκόσμιος πρωταθλητής χρειάζεται δύο πράγματα:

1. Να έχεις καλή τεχνική κατάρτιση σε αυτό που θέλεις να επιτύχεις, και να μπορείς να το εκτελείς τέλεια νοητικά.

2. Να επαναλαμβάνεις συνεχώς το πρώτο!

Μόλις έχεις την συνταγή, τι πρέπει να κάνεις;

Τι άλλο!  προπόνηση, εξάσκηση για να φτάσεις την τεχνική κατάρτιση σου σε επίπεδα που θα συναντήσεις την επιτυχία. Βάση έρευνας του Anders Ericsson μπορείς να το επιτύχεις, εάν κάνεις πρακτική σε αυτό που αγαπάς 10.000 ώρες, ή 2,44 ώρες καθημερινά για 10 χρόνια.

Γιατί, η μέγιστη απόδοση σε αυτό που αγαπάς είναι αποτέλεσμά διαδικασιών που εκτελείς με ακρίβεια, παρά αποτέλεσμα του φυσικού σου ταλέντου. 

Επίσης, να ξέρεις ότι η απόδοση σου πάντα αυξάνεται (ή μειώνεται) ανάλογα με τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου.

Η επαγγελματική σου ιστορία, είναι το κλειδί. Η συμπεριφορά σου πάντα αντανακλά τα πιστεύω σου. Ξαναδημιούργησε την εικόνα του εαυτού σου για εσένα, φτιάξε την φυσιολογία σου και γεύσου την γαλήνη της επιτυχίας και της υπεροχής στον επαγγελματικό σου τομέα.

 

Εάν τα έχεις όλα τα παραπάνω και δεν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, τι κάνεις;

Για να διπλασιάσεις το εισόδημά σου και την φήμη σου, τριπλασίασε τις επενδύσεις σου, στην προσωπική σου μόρφωση και προσωπική σου ανάπτυξη.

 

Πρέπει να βρεις ένα προπονητή, ένα καταρτισμένο άτομο που θα σε διδάξει τις τακτικές και θα σου δώσει εκείνα τα επιστημονικά εργαλεία για να αποκαλύψεις πρώτα σε εσένα, δεξιότητες που ούτε φαντάζεσαι ότι έχεις, Έπειτα να διοχετεύσεις την κατάλληλη ποσότητα ενέργειας σε αυτά που αγαπάς.

 

 

 

Τα ποιο βασικά συστατικά της συνταγής για επιτυχίας σου είναι εσύ, το πάθος σου και θέληση να πετύχεις τους στόχους σου.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είτε μεγάλη εταιρεία, είτε ξεκινάτε τώρα μία επιχείρηση σίγουρα θα έχουμε μία λύση για εσάς. Οι υπηρεσίες μας και τα εργαλεία που διαθέτουμε, σε όλο το φάσμα την επιχειρηματικής δράσης, σας οδηγούν βήμα – βήμα χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις σε επιθυμητά αποτελέσματα.