Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και οργάνωσης σε επιχειρήσεις και καθώς και σε λογιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις, που στοχεύουν στην αποδοτική αξιοποίηση των μηχανογραφικών συστημάτων των επιχειρήσεων.

Η βαθειά γνώση των απαιτήσεων της σύγχρονης και ταχύτατα εξελισσόμενης αγοράς, Σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις αγορές, επιβάλλουν τον ανασχεδιασμό αλλά και την αυτοματοποίηση των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Η 30 min tactics δίνοντας έμφαση στα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε επιχείρησης και οργανισμού, υλοποιεί και δίνει λύσεις μέσω προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού με στόχο την βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών, την αύξηση της παραγωγικότητας και την μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων – πελατών της.

Στρατηγική σημασία έχει η συνεργασία μας με την Data Communication η οποία Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία.

Επίσης, η 30 min tactics, έχει συνεργασίες με εταιρείες λογισμικού στην παγκόσμια αγορά ώστε να καλύψει της ανάγκες μηχανοργάνωσης και αυτοματισμού σε πελάτες εκτός και εντός Ελλάδας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είτε μεγάλη εταιρεία, είτε ξεκινάτε τώρα μία επιχείρηση σίγουρα θα έχουμε μία λύση για εσάς. Οι υπηρεσίες μας και τα εργαλεία που διαθέτουμε, σε όλο το φάσμα την επιχειρηματικής δράσης, σας οδηγούν βήμα – βήμα χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις σε επιθυμητά αποτελέσματα.