ΑΝΤΑΠΟ-ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Κάνε μία δοκιμή Τώρα! κάλεσε στο 211.800.3166
 • Λειτουργία On-line και Real-time από όλες τις εφαρμογές με ταυτόχρονες ενημερώσεις παντού!
 • Live updates για αυτόματες ενημερώσεις της εφαρμογής με νέες εκδόσεις.
 • Διαχείριση απεριόριστου αριθμού εταιρειών σε Β’ και Γ’ κατηγορίας βιβλία ταυτόχρονα!
 • Αυτοματισμός σε κλείσιμο – άνοιγμα χρήσεων σε ελάχιστο χρόνο!
 • Ετήσιο Συμβόλαιο Υποστήριξης αξίας 252€
 • Εκπαιδευτικά Βίντεο με καλή ανάλυση και ήχο
 • Εκπαίδευση 1 ώρα με Online τηλεσυνεδρίες
 • Ετήσιο Συμβόλαιο Υποστήριξης αξίας 197€
 • Εκπαιδευτικά Βίντεο με καλή ανάλυση και ήχο
 • Εκπαίδευση 1 ώρα με Online τηλεσυνεδρίες
 • Ετήσιο Συμβόλαιο Υποστήριξης αξίας 283€
 • Εκπαιδευτικά Βίντεο με καλή ανάλυση και ήχο
 • Εκπαίδευση 1 ώρα online με τηλεσυνεδρίες
 • Φόρμα εκτύπωσης με τα στοιχεία και λογότυπα της εταιρείας σας.

 

checkmark3 Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%

checkmark3 Για οποιοδήποτε επιπλέον υποσύστημα ή επιπλέον χρήστες κάντε κλικ στο «Ξεκινήστε Τώρα» στην καρτέλα που σας ενδιαφέρει

checkmark3 Με ενεργό συμβόλαιο συντήρησης, οι αναβαθμίσεις για βελτιώσεις και φορολογικές ενημερώσεις γίνονται με ένα κλικ

checkmark3 Η εμπορική διαχείριση περιλαμβάνει μία παραμετροποιημένη εταιρεία, για να μειώσουμε το κόστος

checkmark3 Όλα τα λογισμικά συνοδεύονται από εκπαιδευτικά βίντεο και ηλεκτρονικά εγχειρίδια

checkmark3 Οι παραπάνω τιμές είναι για την βασική έκδοση του κάθε λογισμικού, με ένα χρήστη

checkmark3 Όλα τα λογισμικά περιλαμβάνουν ένα(1) έτος υποστήριξη Δωρεάν

checkmark3 Τηλεφωνική υποστήριξη ή μέσω internet, τις εργάσιμες ημέρες 9:00 – 19:00 και Σάββατο 09:00-14:00

checkmark3 Όλα τα λογισμικά περιλαμβάνουν δωρεάν τηλε-εγκατάσταση μέχρι και τρεις (3) χρήστες, σε προβλεπόμενο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό

checkmark3 Στην καρτέλα που σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ στο «Ξεκινήστε Τώρα», για να δείτε τα προβλεπόμενα

checkmark3 Καμία κρυφή χρέωση

checkmark3 Με κάθε αγορά από την σελίδα μας, παραλαμβάνεται στο mail που δηλώνετε όλο το απαραίτητο υλικό, για να ξεκινήσετε Τώρα!

checkmark3 Η εμπορική διαχείριση, έχει Δωρεάν δική μας φόρμα εκτύπωσης, με δικά σας λογότυπα και στοιχεία που θα μας στείλετε

checkmark3 Όλα τα λογισμικά έχουν export εκτυπώσεων σε word, excel, html.

checkmark3 Τα λογισμικά μπορούν να συνδεθούν με το σύστημα Ταxis net της Γενικής Γραμματείας(Υπ. Οικονομικών) του ΙΚΑ και λοιπών οργανισμών

Συγκριτικός Πίνακας

Συχνές Ερωτήσεις

Βεβαίως Ναι! Υπάρχει το ερωτηματολόγιο το οποίο θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε καλύτερα τι θέλετε. Φυσικά υπάρχει το τμήμα πωλήσεων στο 211.800.3166 ή στο mail mat@30mintactics.gr, που θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.
Κάνοντας κλικ στο ¨Ξεκινήστε Τώρα¨ στην καρτέλα του λογισμικού που σας ενδιαφέρει στο download demo, μπορείτε να κάνετε download και εγκατάσταση. Αν θέλετε βέβαια μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα πωλήσεων στο 211.800.3166  ή στο mail mat@30mintactics.gr.
Η Data communication λαμβάνει, τις προτάσεις όλων των πελατών μας με σκοπό τη συνεχή βελτίωση και τις νέες δυνατότητες του κάθε λογισμικού που διαθέτει. Ισχύει για ολόκληρη τη διάρκεια που έχετε ενεργή τη συνδρομή σας. 
Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας όλες τις εργάσιμες ημέρες 9:00 – 19:00 και Σάββατο 09:00-14:00 για να λύσουν κάθε απορία σας και να υποστηρίξουν όλες τις λειτουργίες του προγράμματος, τηλεφωνικά ή μέσω internet. Ισχύει για ολόκληρη τη διάρκεια που έχετε ενεργή τη συνδρομή σας.
Βέβαια όχι! Το λογισμικό που αγοράζετε σας ανήκει. Δεν θα μπορείτε να λάβετε τις αναβαθμίσεις και φυσικά, τηλε-υποστήριξη. Όλα ενεργοποιούνται, με την πληρωμή του συμβολαίου.
Μπορείτε να προπληρώσετε δύο (2) έτη και να λάβετε 12 % έκπτωση συνολικά στην αξία των συμβολαίων. Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από το τμήμα πωλήσεων στο 211.800.3166 ή στο mail mat@30mintactics.gr.
Τυπικά άμεσα! με το που το κάνετε εγκατάσταση, μπορείτε με τις σύντομες οδηγίες να εκδώσετε παραστατικά. Συνήθως όμως, φτιάχνουμε τις φόρμες εκτύπωσης σας εμείς εντός 2 εργάσιμων ημερών, από την στιγμή που θα μας στείλετε τα στοιχεία σας και το λογότυπό σας. 
Ναι! και φυσικά μπορείτε π.χ. το Startup winera essential εμπορική διαχείριση μπορείτε να το αναβαθμίσετε σε winera standard που είναι μεγαλύτερο σε βαθμίδα λογισμικό και αντίστροφα.Άλλο παράδειγμα, ένα χρόνο, μετά την αγορά ενός winera essential εμπορική διαχείριση και Οικονομική(λογιστική) διαχείριση, μπορείτε να κρατήσετε μόνο την λογιστική διαχείριση, ή μόνο την  εμπορική διαχείριση, εφόσον μας ειδοποιήσετε πριν πληρώσετε  το ετήσιο συμβόλαιό σας.
Οι τιμές είναι για την βασική έκδοση του κάθε προγράμματος με ένα χρήστη. Μπορείτε όμως στη καρτέλα που σας ενδιαφέρει να κάνετε κλίκ στο ¨Ξεκινήστε Τώρα¨ και να πάρετε προσφορά online.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είτε μεγάλη εταιρεία, είτε ξεκινάτε τώρα μία επιχείρηση σίγουρα θα έχουμε μία λύση για εσάς. Οι υπηρεσίες μας και τα εργαλεία που διαθέτουμε, σε όλο το φάσμα την επιχειρηματικής δράσης, σας οδηγούν βήμα – βήμα χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις σε επιθυμητά αποτελέσματα.